Unesco visar prisad fotoutställning om de Globala målen

2018-04-17

The Hard Rain Projects utställning vid Unescos högkvarter i Paris. Foto: Unesco

Nu visas vinnaren av förra årets Unesco-Japanpriset för utbildning för hållbar utveckling, Hard Rain Project upp sin utställning “WHOLE EARTH? A citizen’s guide to the Sustainable Development Goals (and how to save the world)" på staketen vid Unescos huvudkontor i Paris.

Utställningen pågår från 12 till 30 april och består av en samling fotografier som på olika sätt skildrar de globala målen i storformat för en global publik. ”WHOLE EARTH!?” var till en början utformad för att väcka ny tankar och uppmuntra besökare, särskilt studenter, att agera. Utställningen har varit på turné världen över och har visats på universitet och högskolor sedan dess.

”WHOLE EARTH” har med stöd av Unesco anpassats för de Globala målen i syfte att öka medvetenheten om hållbarhetsutmaningarna och visa på lösningar.

Hela utställningen går att se på nätet https://wholeearth.unesco.org.uk/

"New exhibition at UNESCO shows how to achieve the Sustainable Development Goals" en.unesco.org