Miljökommunikationsdagarna är tillbaka – vi ses den 16 och 17 november!

2021-10-28

Välkommen till två dagar med kunskap, inspiration och diskussioner som rör miljökommunikation! Vi ses på Zoom den 16 och 17 november.

Under två dagar vill Mistra Environmental Communication inspirera dig och sprida erfarenheter om de senaste insikterna och verktygen när det gäller miljökommunikation och att kommunicera för en mer hållbar värld. Vi erbjuder dig kunskap och inspiration om aktuella och intressanta frågeställningar. Under dagarna samlas aktörer som på olika sätt och inom olika sektorer arbetar med att kommunicera för hållbarhet.

För vem?

Dessa dagar är till för dig som identifierar dig som miljökommunikatör. Men även för dig som inte nödvändigtvis gör det. Arbetar du med miljö- eller hållbarhetsfrågor inom statlig förvaltning, en konsultorganisation eller inom kommunal verksamhet? Arbetar du med stadsplanering eller dialogprocesser inom jord- eller skogsbruk, med konsumtion eller kanske konst? Eller arbetar du med hållbar utveckling i vid bemärkelse och finner det utmanande att kommunicera ditt arbete och skapa mening och förändring? Dessa dagar är till för dig!

Hur deltar jag?

Dagarna är kostnadsfria och hålls via Zoom. Du får möjlighet att delta i seminarier, workshops och paneldiskus­sioner. Var med hela dagarna eller enbart i vissa sessioner. Vissa av sessionerna kommer att hållas på engelska och delar av programmet kommer att spelas in.

Anmäl dig senast den 12 november. 

Mer information, program och anmälan hittar du på slu.se/mkdagarna 


 Har du frågor, kontakta

Porträttfoto av en kvinna i svartvitt, foto.

Eva Friman, Programchef
Föreståndare Swedesd – Centrum för forskning och utbildning om lärande för hållbar utveckling
Uppsala universitet
Telefon: +46 (0)701679174
E-mail: eva.friman@swedesd.uu.se
Läs mer på Eva Frimans CV-sida

Porträttfoto av en kvinna, foto.
Anke Fischer

Programchef
Professor i miljökommunikation 
Sveriges lantbruksuniversitet 
Avdelningen för miljökommunikation,
Institutionen för stad och land
Uppsala, Sverige

Telefon: +46 (0)18 67 35 56
E-mail: anke.fischer@slu.se
Läs mer på Anke Fischers CV-sida

Fler nyheter

Senast uppdaterad: 2021-01-18