Centrumstyrelse

Swedesds arbete leds av en centrumstyrelse och en föreståndare. Centrumstyrelsen ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Swedesds instruktion och syfte.

Centrumstyrelsen ledamöter ska spegla såväl vetenskaplig bredd som representera det omgivande samhället. Styrelsen består därför av representanter från respektive vetenskapsområde vid Uppsala universitet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa där Swedesd är organisatoriskt placerad, samt för externa organisationer/samarbetsorganisationer. Dessutom ingår en studentrepresentant.

Christel Bergström, Professor
Institutionen för farmaci, Läkemedelsformulering, Uppsala universitet
christel.bergstrom@farmaci.uu.se

Jenny Helin, Universitetslektor