Styrelse

Swedesds styrelse består av 10 ledamöter. Dess ledamöter ska spegla såväl vetenskaplig bredd som representera det omgivande samhället. Styrelsen består därför av en representant från respektive vetenskapsområde vid Uppsala universitet, en representant från Fakulteten för utbildningsvetenskaper, två representanter från internationella organisationer som arbetar inom området, en representant från regerings- eller departementsnivå, en representant från annat svenskt lärosäte, en doktorandrepresentant och en studentrepresentant.

Vetenskapsområdena är HumSam, TekNat och MedFarm.

Länkarna nedan leder till universitetets personalkatalog.

Karin Bengtsson
Institutionen för ekologi och genetik, Växtekologi och evolution, Uppsala universitet
Stefan Bengtsson
Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier, Uppsala universitet